Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verzorgende IG/ EVC'er Hof van Serviam

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Sittard

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Ben jij gediplomeerd verzorgende IG en wil je graag de kans krijgen om je verder te ontwikkelen tot Eerst Verantwoordelijk Contactverzorgende (EVC)? Of ben je al werkzaam als contactverzorgende, maar op zoek naar een nieuwe werkplek waar geluisterd wordt naar jouw ideeën en inbreng en waar je deel uitmaakt van een fijn en hecht team?

Lees dan snel onze vacature en reageer, we verwelkomen je graag binnen het team van verzorgingshuisafdeling Schwienswei van Hof van Serviam in Sittard!

Als je het fijn vindt om eerst kennis te maken of een paar uur wilt meelopen binnen onze afdeling is dat uiteraard mogelijk, de koffie staat al klaar.

Waar kom je te werken

Je bent werkzaam binnen verzorgingshuisafdeling Schwienswei, onderdeel van het prachtige zorgcentrum Hof van Serviam. Binnen deze afdeling verzorgen en begeleiden wij 40 bewoners die zo zelfstandig mogelijk wonen en leven en beschikken over eigen, moderne appartementen die van alle gemakken voorzien zijn.

Je komt terecht in een warm en leergierig team van zo’n 45 collega’s waar open wordt gecommuniceerd en veel ruimte is voor eigen ontwikkeling en groei.

Binnen onze afdeling stimuleer en ondersteun je bewoners om hun eigen leven zoveel mogelijk te (blijven) leiden, zoals zij dat gewend zijn. Dit betekent geen starre huisregels en standaard zorgverlening maar werken op basis van de wensen en interesses van de individuele bewoner. Je hebt hierbij aandacht voor de bewoners en zorgt voor een aangename en prettige woon-/leefsituatie binnen de afdeling.

Jouw nieuwe baan

Binnen ons hechte team van zorgcollega’s heb jij als verzorgende IG of Eerst Verantwoordelijk Contactverzorgende (EVC) een belangrijke regiefunctie. Elke dag word je uitgedaagd om met jouw expertise en actieve inzet onze bewoners de best passende zorg te bieden en een gezellige en huiselijke sfeer te creëren.

Je vervult deze rol door dagelijkse zorg te verlenen aan onze bewoners en bij te dragen aan hun lichamelijk en geestelijk welzijn. Hierbij staan hun individuele wensen en behoeftes altijd centraal. Je volgt de zorgleefplannen en hebt veelvuldig contact en overleg met collega’s vanuit verschillende disciplines, zoals artsen en psychologen. Indien nodig neem je de juiste acties.

Je werkt vanuit een open communicatieve werkhouding, waarbij er veel ruimte is voor eigen ideeën, creativiteit, verbeterpunten en feedback. Als teamlid en individu ben je in staat om te improviseren, bewaak je je eigen grenzen en draag je positief bij aan het behalen van de (team)resultaten.

Als EVC-er ben je naast bovengenoemde taken ook het eerste aanspreekpunt voor een aantal bewoners en hun families/vertegenwoordigers, disciplines, diensten en andere betrokkenen bij het zorg- en dienstverleningsproces. Je coördineert de zorg rondom deze bewoners.

Wat neem je mee?

  • Je hebt minimaal het diploma Verzorgende IG (óf MDGO-VP) niveau 3 of een in Nederland gelijkwaardig gewaardeerd buitenlands diploma. Indien je daarnaast ook een aanvullend diploma/certificaat hebt als contactverzorgende, of bereid bent deze scholing te volgen, kun je aan de slag als EVC;
  • Je hecht waarde aan huiselijkheid en gezelligheid, en draagt hier met jouw enthousiasme en persoonlijkheid positief aan bij;
  • Je bent ondernemend en bent in staat om mogelijkheden en kansen te herkennen en initiatieven te nemen om verbeteringen aan te brengen in het belang van de bewoner;
  • Je bent stressbestendig en weet rustig te blijven in snel veranderende situaties;
  • Je voelt je verantwoordelijk voor je werk en hebt de wens om je verder te ontwikkelen in je vak. Daarnaast ben je flexibel, communicatief sterk en sociaal vaardig. Naast het contact met cliënten heb je regelmatig contact met familieleden en mantelzorgers.

Wat krijg je van ons?

  • Een dienstverband voor onbepaalde tijd;
  • Een contract voor 24-32 uur per week (exact aantal uren wordt in onderling overleg bepaald) waarbij je wordt ingezet in zowel vroege-, late- als nachtdiensten;
  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden (CAO Ziekenhuizen), inclusief een aantrekkelijke eindejaarsuitkering (8,33%) en vakantietoeslag (8,33%);
  • Een bruto maandsalaris volgens CAO Ziekenhuizen in FWG 35 als Verzorgende IG (minimaal €2.279,- bruto per maand en maximaal €3.276,- bruto per maand op basis van 36 uur per week) en in FWG40 als EVC (minimaal €2.391,- bruto per maand en maximaal €3.484,- bruto per maand op basis van 36 uur per week);
  • Ook jouw ontwikkeling staat bij ons niet stil! Door ons brede scala aan zorg zijn er volop kansen om jezelf te blijven uitdagen. Neem zelf de regie met je persoonlijke ontwikkelingsplan, ga in gesprek met onze loopbaanadviseurs of maak gebruik van de diverse mogelijkheden die de organisatie je te bieden heeft, denk bijvoorbeeld aan (verkorte) opleidingen, een werkbegeleiderscursus, palliatieve training, klinische lessen met onderwerpen uit het vakgebied.
Wat bieden wij jou nog meer?
  • Reiskostenvergoeding en een goede pensioenverzekering (PFZW);
  • Collectieve korting op een aanvullende ziektekostenverzekering (CZ, IZZ of Menzis) en diverse verzekeringen bij Centraal Beheer/AON;
  • Een voordelige arbeidsongeschiktheidsverzekering (Allianz);
  • Naar keuze deelname aan de personeelsverzekering met korting op allerlei leuke uitjes, vakanties en interessante workshops en cursussen.
Interesse?

Voor informatie kun je tijdens kantoortijden contact opnemen met Elfi Vervoort, unitmanager, via whatsapp of telefoon op 0683127697 of per e-mail via e.vervoort@zuyderland.nl

Meer weten?

Een referentiecheck en screening kunnen onderdeel zijn van de procedure. Voor alle functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd (kosten worden door Zuyderland vergoed).

Voorrangskandidaten krijgen, bij gelijke geschiktheid, voorrang op interne en externe kandidaten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.