Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Geneesheer-directeur/Psychiater (max 36 uur)

Werkgever:Zuyderland
Plaats:Limburg

Nico zoekt een collega geneesheer-directeur!

Voor Zuyderland GGz zoeken we een geneesheer-directeur voor 8-16 uur, aangevuld met uren directe patiëntenzorg tot max. 36 uur. Het geneesheer-directeurschap wordt ingevuld door meerdere personen, waarbij er dus de mogelijkheid is om samen op trekken en te sparren in de voorliggende materie. Wij leveren een constructieve bijdrage aan de cultuur en het beeld van de GGz.

In deze functie ben je onderdeel van het Bureau Geneesheer-directeur. Je bent laagdrempelig benaderbaar en jij wilt graag een bijdrage leveren aan de interne en externe samenwerkingen om uitvoering van de verplichte zorg vorm te geven. Integriteit, authenticiteit, oplossingsgericht en een groot relativeringsvermogen zijn kenmerken die je passen.

Waarom word je geneesheer-directeur bij Zuyderland GGz?

In deze functie krijg je de mogelijkheid om vanuit verschillende richtingen ondersteuning te bieden en bij te dragen aan het groter geheel van de GGz in het kader van verplichte maar ook vrijwillige zorg. Daarbij is het een mooie technische uitdaging om boven de materie uit te stijgen, boven wettelijke kaders te hangen en tussen wettelijke kaders door te maneuvreren om de beste zorg voor de patiënten te organiseren. Dit betekent ook dat je je bijdrage levert aan en invloed uitoefent op de gebieden van kwaliteit van zorg, veiligheid van zorg, onderwijs en opleiding. Hierbij acteer je niet alleen in de directe patiëntenzorg, maar werk je multidisciplinair samen met de directe collega’s uit de RvE zowel klinisch als ambulant. Je hebt een verantwoordelijkheid in de keten en naar de maatschappij. GGz is een onderdeel van Zuyderland Medisch Centrum waardoor er ook een bijzondere taak voor je ligt in de samenwerking met andere medisch specialisten binnen het ziekenhuis.

Wie ben jij?

  • Je bent bevoegd en bekwaam als psychiater; ervaring als psychiater is een pré.
  • Je bent een echte sparring-partner en durft verantwoordelijkheid te nemen.
  • Affiniteit met de materie rondom verplichte zorg is een voorwaarde.

Wat bieden wij?

  • Een arbeidsovereenkomst met Zuyderland Medisch Centrum. Daar ben je lid van het Medisch Specialistisch Bedrijf (MSB).
  • Alle faciliteiten voor je herregistratie.
  • Het volgen van de Meesterklas (opleiding voor geneesheer-directeuren) is een optie.
  • Het aantal uren is overeen te komen.
  • Salariëring conform de Cao GGz, medisch specialistenregeling. Voor de taken van Geneesheer-directeur ontvang je een toeslag. Ook voor het participeren in de dienstenstructuur binnen Zuyderland GGz wordt momenteel, gezien de krapte op de arbeidsmarkt, een toeslag geboden.

Interesse?

Wil je meer informatie over de vacature of onze samenwerking? Neem gerust telefonisch contact op met Nico Heesbeen-de Hoen (geneesheer-directeur) via tel.nr. 06-55357616. Je kunt ook het Bureau Geneesheer-directeur benaderen, via tel.nr. 088-4594502.

Werken bij Zuyderland

Zuyderland, dé grootste werkgever van Limburg (10.500 medewerkers) biedt zorg in de gehele zorgketen, wat uniek is in deze omvang en samenstelling. Het concern bestaat uit:

  • Zuyderland Medisch Centrum

Ziekenhuis op vijf locaties, geestelijke gezondheidszorg en revalidatie.

  • Zuyderland Zorg

Zuyderland Zorgcentra met zeven hoofd- en meerdere nevenlocaties, twee hospices, Thuiszorg en Huishoudelijke Hulp.

Zuyderland Medisch Centrum is één van de 26 Nederlandse ziekenhuizen die zijn aangesloten bij de vereniging Samenwerkende Topklinische opleidingsziekenhuizen (STZ) die samenwerken aan betere patiëntenzorg. Wij leveren excellente, nabije en innovatieve patiëntenzorg in een gastvrije omgeving met het oog op verbetering van kwaliteit van leven, in samenwerking met onze partners.

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden? Stuur dan je sollicitatie aan het Bestuur Medisch Specialistisch Bedrijf Zuyderland via msb-recruitment@zuyderland.nl

Aanvullende informatie

Het online screenen, bijvoorbeeld via zoekmachines en social networks kan deel uitmaken van de sollicitatieprocedure.

Voor de meeste functies binnen Zuyderland wordt een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag) gevraagd. Voorafgaande aan een indiensttreding zal hierover nadere informatie worden verstrekt.