Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent wiskunde

Werkgever:Yuverta College
Plaats:Nijmegen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent Wiskunde Yuverta vmbo Nijmegen 1.0 fte

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen, mbo-opleidingen en bieden cursussen en trainingen aan. We houden ons bezig met thema’s die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en de regio.

Yuverta vmbo Nijmegen

Yuverta VMBO Nijmegen is een school met 500 leerlingen, waar je elkaar makkelijk leert kennen. We streven ernaar dat iedereen zich snel thuis voelt, daarom vinden we persoonlijke aandacht voor het personeel en de leerling essentieel. We zijn niet voor niks een groene school, bij ons leef je letterlijk tussen de dieren en planten die aanwezig zijn op ons terrein. Met zijn allen willen wij goed onderwijs neerzetten en zijn we een echt team die het maximale uit de leerling haalt.

Wij zoeken een docent Wiskunde voor 1.0 fte . Naast je (nog te behalen) bevoegdheid vinden we het belangrijk dat jij:

-       Een teamspeler bent die een bijdrage levert aan de positieve werksfeer;

-       Feedback ziet als een belangrijk hulpmiddel om te blijven groeien en vernieuwen;

-       Echt betrokken bent bij de voortdurende ontwikkeling van onze school en haar leerlingen;

-       Minimaal 0,8 fte wil werken.

Wat ga je doen?

Als docent Wiskunde heb je er plezier in leerlingen wegwijs te maken in de wereld van wiskunde. Je hanteert een activerende didactiek en geeft persoonlijke aandacht en (coachend) begeleiding aan de leerlingen. Jouw lessen zijn blijvend interessant en je zoekt graag de samenwerking met andere vakken. Je bent een betrokken collega, die ook een bijdrage levert aan schoolevenementen en andere activiteiten. Daarnaast ben jij een docent Wiskunde die:

-       niet alleen vakinhoudelijk, maar ook pedagogisch sterk is;

-       leerlingen kan motiveren om een stapje extra te zetten;

-       gedreven is om mee te bouwen aan onze school;

-       affiniteit heeft met onze doelgroep.

Voor alle nieuwe collega's organiseren we het eerste jaar een inwerkprogramma zodat je goed kunt landen in ons team.

Wat bieden wij

Een ontzettend leuke werkplek, binnen een hecht en ondernemend team. Daarbij met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is in principe ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal €3.086 en maximaal €4.615 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Verder bieden wij:

-       13de maand;

-       grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;

-       veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Yuverta? Kijk dan onder

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button ‘direct solliciteren’ .

We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via Werken bij Yuverta te solliciteren en niet via een ander platform.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!
Meer weten

Voor meer informatie over de vacature neem contact op met Fleur Hagenbeek via f.hagenbeek@yuverta.nl Voor vragen over de procedure kan je contact opnemen met Raymond kroek, corporate recruiter, r.kroek@yuverta.nl

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.