Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent werkhondenprofessional

Werkgever:Yuverta College
Plaats:Nijmegen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen met vmbo, mavo en het groene lyceum. Op ons mbo verzorgen we opleidingen op alle niveaus. Ook bieden we verschillende cursussen en trainingen aan. We hebben scholen van Amsterdam tot Heerlen en Den Haag tot Velp. Jaarlijks leiden we ruim 20.000 leerlingen en studenten op. Dat doen we met ruim 2.500 enthousiaste collega’s verspreid over onze 53 locaties. Groot, maar bewust kleinschalig én dichtbij.

Duurzaamheid vinden we belangrijk. We houden ons bezig met thema’s die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en de regio.

Voor onze Yuverta mbo in Nijmegen zoeken wij een docent dier (specialisatie hond) voor 0,5 - 0,6 fte voor schooljaar 2022/2023

Yuverta MBO Nijmegen is gezellige school midden in Nijmegen waar je actieve opleidingen kunt volgen op het gebied van Dier, Tuin en Landschap en Stad en mens. De sfeer is altijd goed en iedereen kent elkaar (van gezicht). Kortom, je voelt je er snel thuis!

Onze studenten leren vanuit de theorie én praktijk. Zo hebben de studenten van de opleiding Dierenartsassistent praktijkles in de dierenartspraktijk, maken de studenten Dier gebruik van ons prachtige, nieuwe dierenverblijf, ontwikkelen de hoveniersstudenten zich praktisch in de landschapshal en de tuin en maken de studenten van Stad en mens gebruik van de stad Nijmegen! De studenten werkhonden professional werken o.a. met honden uit het werkveld, zowel op school als bij externe bedrijven.

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-studenten? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist die het leuk vindt om je vak en de opleiding op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Ook mensen die een baan in de praktijk willen combineren met een baan in het onderwijs, willen we uitdrukkelijk uitnodigen om te solliciteren. Zo brengen we onderwijs en bedrijfsleven nog dichter bij elkaar.

Wat ga je doen?

Je verzorgt onderwijs aan mbo-studenten van de opleiding werkhondenprofessional op niveau 4 van de beroepsopleidende leerweg (BOL). Als docent word je breed ingezet, je geeft zowel vakken (theoretisch en praktijk) rondom honden, keuzedelen, bezoekt stages en je bent coach van een klas studenten. Als je kennis en ervaring hebt met ondernemerschap in de dierenbranche kun je daarnaast ingezet worden bij de Dier en Management studenten. Als coach heb je oog voor zowel de vakinhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling van studenten. Je maakt onderdeel uit van een fijn team

Ons onderwijs is continu in ontwikkeling, je levert een bijdrage aan het ontwikkelen van het onderwijs en toetsen. Naast je eigen lessen draag je bij aan de ontwikkeling van het onderwijs, onze scholen en de gehele organisatie.

Jij als docent Dier met een specialisatie op honden

Bent iemand die passie heeft voor dieren. à (werk) honden. Je weet wat er speelt binnen jouw vakgebied. Daarnaast ben je iemand die coachend (bege)leiding kan geven aan studenten, vakinhoudelijk competent is en goed samen kan werken met mede collega’s. Daarnaast ben jij:

-       In het bezit van een lesbevoegdheid, of bereid om deze te behalen;

-       Ervaren en heb je kennis in de diersector à hondensector en bij voorkeur heb je ervaring in het mbo of aantoonbaar affiniteit met het onderwijs;

-       Je hebt je aantoonbaar gespecialiseerd op het gebied van honden;

-       Operationele ervaring met werkhonden is een pre;

-       Gedreven om je als onderwijsprofessional te blijven ontwikkelen;

-       In het bezit van een rijbewijs B.

Wat bieden wij

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao-mbo (indien je bevoegd bent in je vakgebied), minimaal € 2.961 en maximaal € 4.429 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in eerste instantie tijdelijk voor tenminste einde schooljaar 2022/2023, met bij goed functioneren uitzicht op verlenging. Daarnaast krijg je bij ons:

·      Een 13de maand;

·      grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;

·      veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing. Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button ‘direct solliciteren’. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via Werken bij Yuverta te solliciteren en niet via een ander platform. Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten?

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Erica Bokelmann (docent werkhondenprofessional) via e.bokelmann@yuverta.nl, Arjan Barink (opleidingsmanager) via a.barink@yuverta.nl of +31 6 42133467. Voor vragen omtrent de procedure kan je contact opnemen met Thijs Jonker, corporate recruiter via t.jonker@yuverta.nl of +31 6 81090855

  • Reageren kan tot 19 juni 2022

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactietermijn van deze vacature eerder te sluiten.