Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent paraveterinair / Dier

Werkgever:Yuverta College
Plaats:Nijmegen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent Paraveterinair / Dier Yuverta mbo Nijmegen 0,6 – 0,9 fte

Deze vacature staat uit ter vervanging van zwangerschapsverlof voor de periode van 1 december 2022 tot 15 juli 2023. Na deze periode beogen wij om bij gebleken geschiktheid te verlengen.

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen, mbo-opleidingen en bieden cursussen en trainingen aan. We houden ons bezig met thema’s die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en de regio.

Yuverta mbo Nijmegen

Yuverta MBO Nijmegen is een gezellige school midden in Nijmegen waar je actieve opleidingen kunt volgen op het gebied van Dier, Tuin en Landschap en Stad en mens. De sfeer is altijd goed en iedereen kent elkaar (van gezicht). Kortom, je voelt je er snel thuis!

Onze studenten leren vanuit de theorie én praktijk. Zo hebben de studenten van de opleiding Dierenartsassistent praktijkles in de dierenartspraktijk, maken de studenten Dier gebruik van ons prachtige, nieuwe dierenverblijf, ontwikkelen de hoveniersstudenten zich praktisch in de landschapshal en de tuin en maken de studenten van Stad en mens gebruik van de stad Nijmegen!

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-studenten? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist die het leuk vindt om je vak en de opleiding op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Ook mensen die een baan in de praktijk willen combineren met een baan in het onderwijs, willen we uitdrukkelijk uitnodigen om te solliciteren. Zo brengen we onderwijs en bedrijfsleven nog dichter bij elkaar.

docent Paraveterinair/dier voor 0,6 tot 0,9 fte.

Wij zoeken een Naast je (nog te behalen) bevoegdheid vinden we het belangrijk dat jij:

  • een aanvulling bent op de collegiale werksfeer die kenmerkend is voor onze school;
  • een relevante werk en-/of vooropleiding hebt gevolgd, bijvoorbeeld in de dierverzorging of in de dierenartspraktijk als paraveterinair of dierenarts;
  • feedback ziet als een belangrijk hulpmiddel om te blijven groeien en vernieuwen;
  • kennis hebt van de sector en je kunt putten uit eigen praktijkvoorbeelden;
  • echt betrokken bent bij de voortdurende ontwikkeling van onze school en haar studenten.

Wat ga je doen?

Als docent Paraveterinair/dier heb je er plezier in studenten wegwijs te maken en te inspireren over dieren. Jij zorgt ervoor dat de student zich ontwikkelt en straks werkzaam kan zijn bij bijvoorbeeld een dierenarts. Als docent hanteer je een activerende didactiek en geef je persoonlijke aandacht en (coachend) begeleiding aan de studenten. Je bent een betrokken collega, die ook een bijdrage levert aan schoolevenementen en andere activiteiten en je zoekt graag de samenwerking met andere vakken. Daarnaast ben jij een docent paraveterinair/ dier die:

  • niet alleen vanuit eigen vakgebied kan kijken, maar ook pedagogisch voldoende bagage in huis heeft;
  • studenten kan motiveren om een stapje extra te zetten;
  • gemotiveerd en gedreven is om mee te bouwen aan onze school;
  • zowel theorie als praktijk les wil geven;
  • kortom: de docent is die zijn/haar pedagogische kwaliteiten kan laten prevaleren boven de vakinhoudelijke kwaliteiten.
Wat bieden wij

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal €3.086 en maximaal €4.615 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in deze voor een periode tot minimaal einde schooljaar 2022-2023. Verder bieden wij:

  • 13de maand;
  • grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;
  • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing. Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om uitsluitend te solliciteren via onze eigen website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button ‘direct solliciteren’ . We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. De vacatures op onze website zijn dan ook altijd actueel.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

Meer weten

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anke Aalmers via a.aalmers@yuverta.nl Voor vragen omtrent de procedure kan je contact opnemen met Thijs Jonker, corporate recruiter, +31 6 81090855.

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.