Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Maatschappelijke zorg en groen

Werkgever:Yuverta College
Plaats:Nijmegen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent Maatschappelijke zorg en groen Yuverta mbo Nijmegen (0,6 1,0 fte)

Deze vacature staat uit voor het nieuwe schooljaar (2022-2023)

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen, mbo-opleidingen en bieden cursussen en trainingen aan. We houden ons bezig met themas die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collegas en de regio.

Yuverta mbo Nijmegen

Yuverta mbo Nijmegen isgezellige school midden in Nijmegen waar je actieve opleidingen kunt volgen op het gebied van Dier, Tuin en Landschap en Stad en mens. De sfeer is altijd goed en iedereen kent elkaar (van gezicht). Kortom, je voelt je er snel thuis!

Onze studentenleren vanuit de theorie én praktijk. Zo hebben destudenten van de opleiding Dierenartsassistent praktijkles in de dierenartspraktijk, maken de studentenDier gebruik van ons prachtige, nieuwe dierenverblijf, ontwikkelen de hoveniersstudenten zich praktisch in de landschapshal en de tuinen maken de studenten van Stad en mens gebruikvan de stad Nijmegen!

Wil jij écht van betekenis zijn voor mbo-studenten? Laat jij ze groeien door ze goed onderwijs, sterke begeleiding en echte aandacht te geven? Ben jij een vakspecialist die het leuk vindt om je vak en de opleiding op de kaart te zetten in de beroepsgerichte opleidingen en wil je een bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van het onderwijs? Dan ben jij de enthousiaste docent en collega die we zoeken!

Wij zoeken eendocent Maatschappelijke zorg en groen voor minimaal 0,6 fte. Naast je (nog te behalen) bevoegdheid vinden we het belangrijk dat jij:

  • een teamspeler bent die een bijdrage levert aan de positieve werksfeer;
  • feedback ziet als een belangrijk hulpmiddel om te blijven groeien en vernieuwen;
  • echt betrokken bent bij de voortdurende ontwikkeling van onze school en haar studenten.

Wat ga je doen?

Als docent Maatschappelijke zorg en groen geef jij les over het begeleiden van cliënten, deelnemers of bewoners op een zorgboerderij, bij voorkeur vanuit eigen ervaring in de zorg. Je hebt kennis van diverse doelgroepen, verzorgende en of verpleegtechnische achtergrond is een pré het opstellen van ondersteuningsplannen en het aanbieden van activiteiten. Je werkt in een klein, betrokken team dat bestaat uit een aantal zorgdocenten, een dierdocent en een docent die zich richt op het teeltproces op een zorgboerderij.

Door het volgen van de actualiteiten weet jij altijd nieuwe lesstof aan te snijden en studenten bewust te maken over wat er speelt in het vakgebied. Je hanteert een activerende didactiek en geeft persoonlijke aandacht en (coachend) begeleiding aan de studenten. Je bent een betrokken collega, die ook een bijdrage levert aan schoolevenementen en andere activiteiten. Daarnaast ben jij een docent die:

  • niet alleen vakinhoudelijk, maar ook pedagogisch sterk is;
  • studenten kan en weet te motiveren om een stapje extra te zetten;
  • gedreven is om mee te bouwen aan onze opleiding en de organisatie;
  • ontwikkelen van nieuw les en toetsmateriaal
  • affiniteit heeft met onze doelgroep

Voor alle nieuwe collega's organiseren we het eerste jaar een inwerkprogramma zodat je goed kunt landen in ons team.

Wat bieden wij

Een leuke afwisselende baan in een informele werkomgeving met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 2.961 en maximaal € 4.429 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Benoeming is in deze voor een periode tot minimaal einde schooljaar 2022-2023. Verder bieden wij:

  • 13de maand;
  • veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bijYuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuvertaheeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om uitsluitend te solliciteren via onze eigen websiteWerken bij Yuvertabij de betreffende vacature via de buttondirect solliciteren. We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Die op onze website zijn dan ook altijd actueel.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!

De sluitingsdatum van deze vacature is 8 juli. De eerste gesprekken zullen dan plaatsvinden in de week van 11 juli.

Meer weten

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Anke Aalmers via a.aalmers@yuverta.nl Voor vragen omtrent de procedure kan je contact opnemen met Thijs Jonker, corporate recruiter, +31 6 81090855

Voor invulling van alle vacatures bijYuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.