Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Docent Engels 0,8 FTE

Werkgever:Yuverta College
Plaats:Nijmegen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Docent Engels vmbo Nijmegen 0,8 fte

Deze vacature staat uit voor het nieuwe schooljaar (2023-2024)

Yuverta is de grootste groene opleider van Nederland. En daar zijn we trots op! We hebben middelbare scholen, mbo-opleidingen en bieden cursussen en trainingen aan. We houden ons bezig met thema’s die er toe doen, zoals: klimaat, energie, water, voeding en welzijn van mens en dier. We willen écht van betekenis zijn voor onze leerlingen, studenten, cursisten, collega’s en de regio.

Yuverta vmbo Nijmegen

Yuverta VMBO Nijmegen is een school met 500 leerlingen, waar je elkaar makkelijk leert kennen. We streven ernaar dat iedereen zich snel thuis voelt, daarom vinden we persoonlijke aandacht voor het personeel en de leerling essentieel. We zijn niet voor niks een groene school, bij ons leef je letterlijk tussen de dieren en planten die aanwezig zijn op ons terrein. Met zijn allen willen wij goed onderwijs neerzetten en zijn we een echt team die het maximale uit de leerling haalt.

Wat ga je doen?

Als docent Engels ga jij ervoor zorgen dat deze vakken begrijpelijk zijn voor iedereen. Aan de hand van persoonlijke aandacht en begeleiding weet jij de lessen leuk, interactief en altijd interessant te maken, je creëert als het ware een uitdagende leeromgeving. Je levert als docent een belangrijke bijdrage aan de verdere ontwikkeling van de leerling. Daarnaast ben je een betrokken collega die het leuk vind mee te werken aan schoolevenementen en andere activiteiten.

Jij als docent

Bent een docent die passie heeft voor de Engelse taal en dit goed wil overbrengen naar de leerling. Daarnaast ben je iemand die coachend (bege)leiding kan geven aan leerlingen, vakinhoudelijk competent is en goed samen kan werken met mede collega’s. Daarnaast ben jij een docent Engels die:

-        niet alleen vanuit eigen vakgebied kan kijken, maar ook pedagogisch voldoende bagage in huis heeft;

-        leerlingen kan motiveren om een stapje extra te zetten;

-        de leerling die boos zijn werkstuk in de vuilnisbak gooit omdat het mislukt is, ervan overtuigt om het er weer uit te halen en verder af te maken.

-        kortom: de mens die zijn/haar pedagogische kwaliteiten kan laten prevaleren boven de vakinhoudelijke kwaliteiten. En idealiter heb je ook de bevoegdheid als docent Engels.

Wat bieden wij

Een ontzettend leuke werkplek, binnen een hecht en ondernemend team. Daarbij met een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie is ingedeeld in salarisschaal LB van de cao mbo, minimaal € 3.086 en maximaal € 4.615 bruto per maand bij een fulltime-benoeming. Verder bieden wij:

-        13de maand;

-        grotendeels vrij tijdens de schoolvakanties;

-        veel mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling door een groot aanbod aan trainingen en cursussen.

Op de functies bij Yuverta is de cao mbo van toepassing.

Yuverta heeft een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket en besteedt veel aandacht aan de professionele ontwikkeling van zijn medewerkers. Er is een breed scala aan opleidingsmogelijkheden.

Meer weten over de primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bij Yuverta? Kijk dan onder

Lijkt het je wat?

Bij interesse verzoeken we je om te solliciteren via de website Werken bij Yuverta bij de betreffende vacature via de button ‘direct solliciteren’ .

Deze vacature staat uit voor het nieuwe schooljaar vanaf 01-08-2023.

We hechten veel waarde aan zorgvuldigheid en actualiteit in onze vacatures. Daarom raden we je aan om altijd via Werken bij Yuverta te solliciteren en niet via een ander platform.

Alleen op die manier kan jouw sollicitatie in behandeling genomen worden!
Meer weten
Meer weten

Voor meer informatie over de vacature neem contact op met Fleur Hagenbeek via f.hagenbeek@yuverta.nl Voor vragen over de procedure kan je contact opnemen met Raymond Kroek, corporate recruiter, r.kroek@yuverta.nl

Voor invulling van alle vacatures bij Yuverta geldt dat een werknemer voorafgaand aan de startdatum van een dienstverband een positieve, juiste en geldige verklaring omtrent gedrag (VOG) dient te overhandigen.

Bij voldoende kwalitatief goede reacties behouden we ons het recht de reactie termijn van deze vacature eerder te sluiten.