Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Projectleider communicatie voor netwerk Zuid-Limburg

Werkgever:Robuust
Plaats:Limburg

Heb je affiniteit met de gezondheidszorg? Wil jij met jouw expertise en drive een bijdrage leveren aan een gezonder Zuid-Limburg? Kun jij bij inwoners, managers en professionals de juiste snaar raken, zodat projecten en implementatietrajecten in zorg en welzijn daadwerkelijk leiden tot kwalitatief hoogwaardige, betaalbare zorg in Zuid-Nederland? Dan is deze vacature iets voor jou.

Robuust zoekt een expert in netwerkcommunicatie die voorlopig voltijds verbonden is aan een netwerkbureau dat de taak heeft om de samenwerking van zorg- en welzijnspartijen in Zuid-Limburg te bevorderen. Je bent de kartrekker voor het opstellen van de communicatiestrategie en coördinator van de communicatieteams waarin diverse partnerorganisaties vertegenwoordigd zijn. Gezamenlijk dragen jullie zorg voor de uitvoering van de communicatiestrategie.

Behalve een stevige communicatie-expertise heb je ervaring met projectmatig werken. Je bent onderzoekend naar de behoefte die er is, legt contacten, doet projectvoorstellen en stuurt de dagelijkse projectsamenwerking aan om te komen tot resultaten. Je rapporteert daar ook over.

Je werkt intern samen met programmamanagers, projectleiders en communicatiespecialisten en extern met bestuurders, managers, professionals, inwoners/patiënten van regionale organisaties in zorg en welzijn, gemeenten en zorgverzekeraars.

Wat doet Robuust?

Robuust begeleidt en ondersteunt al meer dan vijftien jaar organisaties, professionals en hun netwerk in zorg en welzijn bij hun samenwerkingsvraagstukken en veranderopgaven. Dit kan in een programma, netwerk- of ander samenwerkingsverband zijn. We zijn een deskundig, ervaren en informeel team dat met veel bevlogenheid werkt aan onze maatschappelijke veranderopdracht: een krachtige eerstelijnszorg voor de inwoner die kwalitatief hoogwaardig, betaalbaar en bereikbaar is. Om die zorg voor de inwoner te verbeteren, is het van belang dat we domeinoverstijgend samenwerken; dus niet alleen binnen de eerste lijn, maar ook daarbuiten met het sociale domein, nulde en tweede lijn, overheden, zorgverzekeraars en het bedrijfsleven. Hier vind je meer over onze werkzaamheden.

Robuust is een regionale ondersteuningsstructuur (ROS) en maakt onderdeel uit van een landelijk dekkend ROS-netwerk. Wij richten ons op Limburg, Noord-Brabant, Zeeland en een deel van Gelderland.

Wat verwachten we van jou?

  • HBO of WO-diploma Communicatie met minimaal 5 jaar communicatie-ervaring en aantoonbare ervaring op gebied van projectleiding;
  • Je bent in staat om de communicatievertaalslag te maken van een complexe dynamische netwerkomgeving naar stakeholders;
  • Je hebt ervaring in het leiden van projecten waarin vertegenwoordigers met verschillende belangen deelnemen;
  • Je hebt aantoonbare affiniteit met zorg en welzijn, minimaal 5 jaar relevante ervaring waarvan 2 jaar als projectleider;
  • Je hebt een proactieve en creatieve geest die besluiten durft te nemen en kan enthousiasmeren;
  • Je bent organisatiesensitief; je kunt je goed inleven in professionals, de positie van de inwoner of patiënt en de context;
  • Je bent een stevige gesprekspartner op alle niveaus;
  • Je kunt goed je eigen werk organiseren;
  • Je kunt wederzijdse verwachtingen managen van collega’s en externe organisaties waarmee je nauw samenwerkt;
  • Je hebt een ondernemende instelling en bent proactief in het onderhouden van contacten.

Wat bieden wij?

Een afwisselende baan in een dynamisch speelveld bij een informele, innoverende organisatie. Er is veel aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Je hebt veel eigen verantwoordelijkheid.

Robuust kent een eigen marktconforme arbeidsvoorwaardenregeling en volgt op onderdelen de CAO Huisartsenzorg. Je krijgt een aanstelling voor een periode van (in eerste instantie) een jaar. Bij goed functioneren is er zicht op een vast contract. Het maximumsalaris is € 5.168,26 per maand op basis van 36 uur. De inschaling is afhankelijk van competenties en ervaring. Robuust werkt vanuit het ‘nieuwe werken’ wat je volop mogelijkheden biedt om tijd- en plaats onafhankelijk te werken.

Enthousiast geworden?

Wil je meer informatie over deze functie, neem dan gerust contact op met Catrien Verhoeven ( 06 16 26 30 80) Simone Schoffeleers (T 06 16 04 88 72) voor overige vragen.

Stuur je sollicitatiebrief en CV naar Robuust via het formulier aan de rechterzijde of via info@rosrobuust.nl

Een casusbespreking kan onderdeel uitmaken van de procedure. Daarnaast vragen we tijdens de procedure referenties op.

Externe werving naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld. Delen wel!