Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Secretaresse Faculteitsbureau

Werkgever:Radboud Universiteit
Plaats:Nijmegen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Secretaresse Faculteitsbureau

  • Aanstelling: 0,8 fte
  • Maximum salaris bruto/maand: € 3.144,-
  • Faculteit der Managementwetenschappen
  • Werk/denkniveau: Hbo
  • Contractduur: 1 jaar
  • Reageer uiterlijk: 16 december 2020

Wij zoeken

Ben jij een ervaren, proactieve en servicegerichte secretaresse die ons team komt versterken? Wij zijn op zoek naar een nieuwe collega voor het Faculteitsbureau van de Faculteit der Managementwetenschappen. Hier wordt de faculteit bestuurd door de decaan, vice-decaan onderwijs, vice-decaan onderzoek en directeur bedrijfsvoering. Zij worden ondersteund door een team van collega secretaresses. Binnenkort gaat een van onze collega's met pensioen en daarom zoeken wij vervanging.


In deze functie beheer je de agenda van de directeur bedrijfsvoering en onder andere het hoofd P&O. Na een gedegen inwerkperiode, zal hier later ook het e-mailbeheer van de directeur bedrijfsvoering aan worden toegevoegd. Ook organiseer je verschillende overlegbijeenkomsten van onder andere het faculteitsbestuur, de bestuursraad en van diverse benoemingscommissies. Je plant de agenda's, regelt de catering, de vergaderruimtes, of zet de online meetings op. Tevens bereid je de vergaderstukken voor.

Je hebt een echt spilfunctie binnen de gehele faculteit. Uiteraard heb je ook regelmatig contact met andere afdelingen van de Radboud Universiteit of externe partijen. Je beantwoordt telefoontjes en e-mails en zodra we weer op kantoor kunnen werken, komen collega's regelmatig binnenlopen met allerhande vragen. We zoeken daarom iemand die goed kan schakelen, goed kan omgaan met ad hoc werkzaamheden en dus goed kan prioriteren.

Ook voer je allerlei hand- en spandiensten uit zoals het ziek- en herstelmeldingen, het regelen van een bloemetje of cadeaubon voor collega's of het bestellen van de kantoorartikelen op de afdeling.

Omdat je gaat werken voor ons faculteitsbestuur zoeken we iemand die goed het overzicht kan bewaren, graag verantwoordelijkheid neemt en die tactvol weet om te gaan met verschillende belangen op bestuurlijk niveau.

Wij vragen

  • Een enthousiaste en daadkrachtige professional met een afgeronde secretaresseopleiding en hbo werk- en denkniveau.
  • Relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een onderwijs en/of onderzoeksinstituut of andere (complexe) organisatie.
  • Een zelfstandige collega die met tact en souplesse kan werken op directieniveau en hierin integer te werk gaat.
  • Gedegen kennis van de MS Office-programma's, zoals Outlook en Word en het je snel eigen maken van nieuwe software systemen.
  • Een klantgerichte en dienstverlenende houding en je kunt het overzicht onder alle omstandigheden behouden, hierbij vind je de juiste balans tussen assertiviteit en klantgerichtheid.
  • Gezien de internationale omgeving spreekt het voor zich dat je, naast de Nederlandse taal, uitstekend uit de voeten kunt met de Engelse taal.

Wij zijn

Bij de Faculteit der Managementwetenschappen verbinden de medewerkers het wetenschappelijk onderwijs met onderzoek in uitdagende onderwijsprogramma's op het gebied van bestuurskunde, bedrijfskunde, economie en bedrijfseconomie, geografie, planologie en milieu en politicologie.


Een rijke en inspirerende mix van vakgebieden met een grote maatschappelijke betekenis. Vanuit haar cultuur van eenheid in verscheidenheid geeft de faculteit haar ontwikkelingsrichting het motto mee van "responsible governance for sustainable societies". De maatschappij vraagt om kritische reflectie, nieuwe perspectieven en wetenschappelijk gefundeerde kennis, die bovendien bruikbaar is voor de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Juist de rijke mix van disciplines en invalshoeken binnen de faculteit biedt kansen om de vraagstukken in de samenleving op kritische wijze uiteen te rafelen en op innovatieve wijze te benaderen in onderwijs en onderzoek.

In totaal heeft de faculteit ongeveer 300 fte medewerkers, waarvan 75% academici. Zowel bachelor- als masteronderwijs wordt aangeboden in de zeven studierichtingen. Het educatieve programma is gebaseerd op (online) colleges en (waar mogelijk kleinschalig) onderwijs in werkgroepen. Het biedt een stimulerende leeromgeving met de nadruk op de ontwikkeling van academische vaardigheden. Er studeren ongeveer 5.000 studenten aan de Faculteit der Managementwetenschappen (Nijmegen School of Management).
Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 22.000 studenten en 5.000 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent, samenwerking en een leven lang ontwikkelen. Je bent nodig!

Wij bieden

  • Aanstelling: 32 uur per week (0,8 fte).
  • Maximum salaris per maand € 3.144,- bruto op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 7).
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring. Een aanloopschaal (salarisschaal 6) kan van toepassing zijn.
  • Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Contractduur: 1 jaar, met mogelijke verlenging.
  • De gewenste datum indiensttreding is zo snel mogelijk.
  • De werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.
  • Bekijk ook onze andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling.
Meer weten?

Meer over de inhoud van de vacature:

Tanja van Voorst, coördinator sectiesecretariaten

E-mail:

t.vanvoorst@fm.ru.nl
Solliciteren

Richt de sollicitatiebrief aan Tanja van Voorst en solliciteer, via de solliciteerbutton, uiterlijk 16 december 2020.

Stuur met de sollicitatie de volgende bijlagen mee:

  • Motivatiebrief.
  • Cv.

De eerste gesprekken vinden plaats in de eerste week van januari 2021.

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.