Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Secretaresse/administratief medewerker Bedrijfskunde

Werkgever:Radboud Universiteit
Plaats:Nijmegen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Secretaresse Bedrijfskunde

  • Aanstelling: 0,8 fte
  • Maximum salaris bruto/maand: € 3.144,-
  • Faculteit der Managementwetenschappen
  • Werk/denkniveau: Mbo
  • Contractduur: 1 jaar
  • Reageer uiterlijk: 7 maart 2021

Wij zoeken

Word je enthousiast van het eerste aanspreekpunt zijn inzake algemene zaken voor medewerkers en eventuele gasten en studenten? Het leveren van een goede secretariële en administratieve ondersteuning? Vind je het leuk om dit in teamverband en af en toe solistisch te doen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Je komt terecht in een (internationale) academische omgeving, waarbij je werkzaamheden bestaan uit onder andere agendabeheer, verzuimregistratie en correspondentie (mail en telefoonverkeer). Je organiseert en notuleert verschillende overlegbijeenkomsten (onder andere opleidingscommissie en examencommissie) en je zorgt voor de (digitale) archivering. Je regelt de catering, reserveert vergaderruimtes en organiseertonline meetings. Tevens houd je de cursusdossiers van de opleidingen bij en draag je zorg voor het bestellen en aanvullen van kantoorartikelen.

Je werkt samen met een aantal directe collega's, maar ook met collega's van andere afdelingen en disciplines. Je hebt een echte spilfunctie. We zoeken daarom iemand die goed kan schakelen en ook goed kan omgaan met ad hoc werkzaamheden. Omdat de kamer van het secretariaat wordt gedeeld met secretaresses van de sectie Economie, fungeer je voor hen ook als achterwacht.

Wij vragen

  • Een enthousiaste en daadkrachtige professional met een afgeronde secretaresseopleiding op minimaal mbo+ werk- en denkniveau.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring, bij voorkeur binnen een onderwijs en/of onderzoeksinstituut.
  • Gedegen kennis van de MS Office-programma's, zoals Outlook, Word en Excel.
  • Een klantgerichte en dienstverlenende houding en je kunt het overzicht onder alle omstandigheden behouden.
  • Een zelfstandig persoon die op een prettige en stimulerende wijze binnen een team functioneert.
  • Dat je assertief en flexibel bent en prioriteiten kunt stellen.
  • Goede sociale vaardigheden en uitstekende schriftelijke en mondelinge uitdrukkingsvaardigheden in de (wetenschappelijke) Nederlandse en Engelse taal.

Wij zijn

Bij de Faculteit der Managementwetenschappen verbinden de medewerkers het wetenschappelijk onderwijs met onderzoek in uitdagende onderwijsprogramma's op het gebied van bestuurskunde, bedrijfskunde, economie en bedrijfseconomie, geografie, planologie en milieu en politicologie. Er studeren ongeveer 5000 studenten aan de Faculteit der Managementwetenschappen (Nijmegen School of Management), en de faculteit heeft ongeveer 300 fte aan medewerkers waarvan 75% academici.

Een rijke en inspirerende mix van vakgebieden met een grote maatschappelijke betekenis. Vanuit haar cultuur van eenheid in verscheidenheid geeft de faculteit haar ontwikkelingsrichting het motto mee van "Responsible governance for sustainable societies". De maatschappij vraagt om kritische reflectie, nieuwe perspectieven en wetenschappelijk gefundeerde kennis, die bovendien bruikbaar is voor de oplossing van maatschappelijke vraagstukken. Juist de rijke mix van disciplines en invalshoeken binnen de faculteit biedt kansen om de vraagstukken in de samenleving op kritische wijze uiteen te rafelen en op innovatieve wijze te benaderen in onderwijs en onderzoek.

De facultaire ondersteuning is verdeeld over verschillende afdelingen; Faculteitsbureau, Internationalisering, Marketing en Communicatie, Institute of Management Research (IMR), Financiële administratie, Radboud Management Academy (RMA), Onderwijscentrum (owc), Algemene Zaken en natuurlijk P&O.

Het secretariaat van de sectie Bedrijfskunde ondersteunt vijf leerstoelen (Marketing, Methoden, Organistie-ontwikkeling, Personeelsmanagement en Strategie). Elk van de leerstoelen wordt geleid door een hoogleraar, die als leerstoelhouder verantwoordelijk is voor het administratieve en het bestuurlijke beheer van de leerstoel. Het totaal aantal medewerkers van de sectie Bedrijfskunde bedraagt circa 100 personen. Iedere sectie en leerstoel heeft haar eigen overlegvormen waaraan het secretariaat de nodige ondersteuning verleent.

Functioneel word je aangestuurd door onder andere de leerstoelhouders binnen Bedrijfskunde. Je hiërarchisch leidinggevende is de coördinator sectiesecretariaten.

Radboud Universiteit

Wij willen het beste halen uit de wetenschap, uit anderen en onszelf. Waarom? Omdat dit hard nodig is voor de wereld om ons heen. Vooraanstaand onderzoek en onderwijs leveren een onmisbare bijdrage aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Dat is wat meer dan 22.000 studenten en 5.000 medewerkers van de Radboud Universiteit samenbrengt. En wat vraagt om nog meer talent, samenwerking en een leven lang ontwikkelen. Je bent nodig!

Wij bieden
  • Aanstelling: 0,8 fte.
  • Maximum salaris per maand € 3.144,- bruto op basis van een 38-urige werkweek (salarisschaal 7).
  • Het salaris is afhankelijk van opleiding en het aantal jaren (relevante) werkervaring.
  • Het salaris is exclusief 8% vakantietoeslag en 8,3% eindejaarsuitkering.
  • Contractduur: 1 jaar met uitzicht op verlenging.
  • De gewenste datum indiensttreding is zo spoedig mogelijk.
  • Bekijk ook onze andere aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden, waaronder keuze voor een goede balans tussen werk en privé (onder andere een goede verlofregeling), ontwikkelingsmogelijkheden en een uitstekende pensioenregeling.
Meer weten?

Meer over de inhoud van de vacature:

Tanja van Voorst, coördinator sectiesecretariaten

E-mail:

t.vanvoorst@fm.ru.nl


Gerda van der Zwaard-de Kruijk, secretaresse Bedrijfskunde

E-mail:

g.vanderzwaard-dekruijk@fm.ru.nl
Solliciteren

Richt de sollicitatiebrief aan Tanja van Voorst en solliciteer, via de solliciteerbutton, uiterlijk 7 maart 2021.

Stuur met de sollicitatie de volgende bijlagen mee:

  • Motivatiebrief.
  • Cv.

De eerste gesprekken vinden plaats op dinsdag 16 maart.

Met deze vacature willen wij zelf onze nieuwe collega werven. Dit is dan ook géén oproep voor acquisitie.