Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Servicemonteur Buitendienst

Werkgever:MediReva
Plaats:Wijchen

Wil jij bij een vooruitstrevend bedrijf werken, heb jij twee rechterhanden, oog voor detail en een hart dat sneller gaat kloppen van technische uitdagingen? Ben je daarnaast ook nog sociaal en vind je het leuk om tijdens je werk in contact met de klant te staan? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Wat ga je doen?

Als monteur bij MediReva Revalidatie ben je verantwoordelijk voor het repareren, onderhouden, keuren en advies geven over alle medische hulpmiddelen in ons assortiment. Deze werkzaamheden voer je uit bij onze klanten op locatie, zoals verpleeghuizen en ziekenhuizen. Je bent verantwoordelijk om samen met het verplegend personeel de medische hulpmiddelen optimaal inzetbaar te houden.

Wat zoeken wij in een kandidaat:

  • Je beschikt over een diploma MBO-4 in een technische richting;
  • Kennis van elektrotechniek is een pre;
  • Je gaat oplossingsgericht en accuraat te werk;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
  • Je beschikt over goede contactuele en sociale eigenschappen;
  • Je hebt een flexibele werkinstelling;
  • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Dit zijn wij:

MediReva Revalidatie is een specialist op het gebied van techniek en dienstverlening rondom hulpmiddelen die worden ingezet, denk aan rolstoelen, bedden, maar ook tilliften en andere medische hulpmiddelen die in de zorg gebruikt worden. De hoofdvestiging is gesitueerd in Maastricht met locaties in het midden en zuiden van Nederland. Deze vacature is voor onze vestiging in Wijchen.

Dit bieden wij:

MediReva is een gezond, landelijk opererend familiebedrijf dat in 1979 is opgericht in Noorbeek met een diep gewortelde overtuiging: wij kunnen mensen met een medische aandoening of verminderde mobiliteit in staat stellen het maximale uit hun dag te halen. De arbeidsvoorwaarden zijn passend in de lijn met de zwaarte van de functie. Wij bieden een contract voor 40 uur per week, waarbij het salaris ligt tussen € 2100,- en € 3000 bruto per maand. Een goede monteur kan natuurlijk niet zonder een goed uitgeruste werkbus, laptop en telefoon. Hier wordt uiteraard voor gezorgd. Tenslotte bieden wij uitstekende secundaire voorwaarden aan, zoals een goede pensioenregeling en bedrijfsfitness.

Geïnteresseerd?

Heb je interesse in deze functie? Verras ons dan met jouw motivatie en CV en mail deze uiterlijk 17 december 2021 naar Kim Ackermans (Corporate Recruiter) via werken@medireva.nl Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.