Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Regievoerder WLZ-GGZ Nijmegen

Werkgever:Leger Des Heils
Plaats:Nijmegen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor de coördinatie en optimalisatie van onze langdurige woonzorg en -begeleiding aan mensen met een meervoudige problematiek zijn wij op zoek naar een regievoerder WLZ-GGZ voor de standplaats Nijmegen. Ben jij dus die verpleegkundige bruggenbouwer die de kwaliteit optimaliseert, uitvoering van de WLZ-GGZ borgt en de verbinding legt tussen behandeling en woonzorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je doen?

Het afgelopen jaar is een en ander gewijzigd in de financiering van – en wet- en regelgeving m.b.t. zorg. Dit betreft de wetswijziging Wet Zorg en Dwang (WZD) en de Wet verplichte GGZ (WvGGZ) en de invoering van de WLZ-GGZ. Landelijk heeft het specialisatienetwerk WLZ-GGZ, beleid ontwikkelt t.a.v. de uitvoering en heeft de projectgroep gedwongen zorg, beleid ontwikkelt t.a.v. de invoering van de WZD en WvGGZ. De verschillende beleidsissues worden per 2021 ingevoerd in de regio Zuidoost.

Een team van deskundigen en lijnverantwoordelijken gaan de inhoudelijke verdieping, borging en uitvoering van onze WLZ gedwongen zorg verder ontwikkelen en implementeren. Een samenwerking waarbij innovatie en optimalisatie uitdaagt tot een goede invoering en kwaliteitsverbetering.

Jij bent de deskundige die de planmatige, doelgerichte methodische onderbouwde langdurige zorg en begeleiding verder ontwikkelt en coördineert.

Je weet op een professionele wijze de behoefte van de kwetsbare mens en de wetgeving om te zetten naar een gedegen uitvoering van zorg(plan). Je bouwt bruggen tussen deelnemers, behandelaren, medewerkers en relevante netwerken. Je coördineert de sociaal medische zorg en verricht incidenteel verpleegkundige- en verpleegtechnische handelingen. Je organiseert samen met de teamleiders deskundigheidsbevorderingen aan uitvoerend medewerkers.

Alles wat je doet heeft als doel de beste zorg te kunnen leveren. Je doet dit in samenspraak met je collegae regievoerders en gedragswetenschappers. Je ressorteert hiërarchisch en functioneel onder de teamleider van de betreffende locatie.

Dit ben jij

  • Een afgeronde verpleegkundige opleiding op HBO+ niveau, met ruime kennis en ervaring in de psychiatrie.
  • Ervaring in het coördineren van werkzaamheden.
  • Een geldige BIG-registratie en accurate vakkennis.
  • Je kent de doelgroep van het Leger des Heils. Je hebt kennis van de WLZ-GGZ en de actuele ontwikkelingen hierin en weet deze te vertalen naar de praktijk.
  • Vanuit je ervaring en kennis weet je met geduld, doorzettingsvermogen en volharding bruggen te bouwen, je bent een netwerker pur sang.
  • Jouw persoonlijkheid leent zich zonder twijfel voor deze dynamische functie, waar veel gevraagd wordt van al je vaardigheden op sociaal, communicatief en organisatorisch gebied.
  • Je bent christen en kunt aangeven wat dat voor jou betekent. Wil je hier meer over lezen? Kijk dan op www.legerdesheils.nl/identiteit

Dit bieden wij

  • Een prachtige, zelfstandige en uitdagende functie binnen onze organisatie met als standplaats Nijmegen, die volop in ontwikkeling is!
  • een contract voor 28, 30 of 32 uur per week.
  • een overeenkomst voor een jaar met uitzicht op een vast contract.
  • een prima salaris in schaal 9 van de cao Sociaal Werk (€2.956 - €4.358 o.b.v. 36 uur per week).
  • een Individueel Keuzebudget, toegang tot de Leger des Heils Academie, loopbaanbudget voor je duurzame inzetbaarheid en een prima pensioen via PFZW.

Over het Leger des Heils

Het Leger des Heils is er voor de meest kwetsbaren in de samenleving: mensen zonder helper. Vanuit een christelijke motivatie verlenen wij hulp aan kwetsbare mannen, vrouwen en kinderen die ondersteuning nodig hebben op het gebied van (geestelijke) gezondheid, (beschermd) wonen, financiën, werk en opvoeding. Per jaar staan meer dan 6.000 professionals en 12.000 vrijwilligers van het Leger des Heils klaar voor 75.000 mensen. Meer informatie over ons werk vind je op www.legerdesheils.nl.

Je komt te werken in de regio Zuid Oost. De regio is onderdeel van de Stichting Leger des Heils Welzijns- en Gezondheidszorg (W&G). W&G Zuid Oost zet zich in voor de meest kwetsbare mensen, dat mensen weer aansluiting vinden bij de maatschappij. Het gaat erom hen te ondersteunen, het gewone leven te leven. Mensen die vanwege hun mogelijkheden begrenst zijn zelfstandig te leven, moeten binnen W&G Zuid Oost kunnen rekenen op passende zorg en ondersteuning.In Zuid Oost willen we per 2021 de kwaliteitseisen en werkwijzen van de WLZ-GGZ projectmatig implementeren naast de voorwaarden passend bij de wetswijzigingen WZD en WvGGZ. Een verandering waarbij wij de zorg voor onze deelnemers willen versterken en verbeteren.Hierbij zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige, sociale en flexibele regievoerder. Een verpleegkundige die het een uitdaging vindt om het beste uit onze doelgroep te halen door kansen en mogelijkheden te zien en te benutten uit het gehele zorgnetwerk. Het betreft een nieuwe (landelijk ingevoerde) functie.

Interesse en contact

Wij komen graag met jou in contact om jouw wensen en onze mogelijkheden te bespreken. De vacature staat open totdat we de juiste kandidaat hebben gevonden, dus wacht niet te lang met reageren. Binnen een week na je sollicitatie zul je van ons horen. Je kunt reageren via de button ‘Solliciteer direct’ bij de vacature op www.LegerdesHeils.nl/vacatures.

Eerst meer weten? Bel met Monique Netten 06-23594400 (Regiomanager Noord Brabant).

Interne kandidaten

Intern kunnen kandidaten met een HBO-sociaal work ook melden voor deze vacature. Zij dienen dan wel bereid te zijn een aanvullende opleiding als SPV of HBO V te volgen om in aanmerking te kunnen komen voor deze functie.

Bij gelijke geschiktheid hebben interne kandidaten voorrang.

Acquisitie? Nee, bedankt!