Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Psycholoog (CGT)

Werkgever:Het Rughuis
Plaats:Nijmegen

Voor ons behandelteam in Nijmegen zijn wij op zoek naar een psycholoog Cognitief GedragsTherapeut (CGT).

Als psycholoog CGT maak je deel uit van een interdisciplinair behandelteam en ben jij verantwoordelijk voor het psychologische deeltraject. Je gaat met cliënten op zoek naar psychologische factoren die de klachten veroorzaken, in stand houden of verergeren. Denk hierbij aan stressfactoren, cognities over de klachten en trauma’s. Bij cliënten spelen, al dan niet onderliggend of juist als gevolg van de klachten, vaak ook nog andere problemen zoals angst-, stemming of persoonlijkheidsproblematiek. Je voert zowel intakes als behandelingen zelfstandig uit waarbij er ruimte is voor zowel supervisie als intervisie. Daarnaast wordt er veel waarde gehecht aan intercollegiaal overleg, dit gebeurt tijdens het wekelijkse MDO maar ook daarbuiten. Psychologische interventies vinden plaats in individuele setting, op het individu afgestemd, waarbij de nadruk met name zal liggen op de cognitieve gedragstherapie.

Functie-eisen

Je hebt een afgeronde masteropleiding, bij voorkeur in de klinische of medische psychologie (MSc.). Daarnaast heb je bij voorkeur de basiscursus CGT afgerond of ben je bereid deze te volgen. Je hebt enkele jaren behandelervaring als psycholoog, bij voorkeur met cognitieve gedragstherapie en met het werken in een interdisciplinair team. Je bent cliëntgericht, innovatief en bezit goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk. Verder ben je stressbestendig en kun je goed omgaan met veranderende omstandigheden. Teamwerk is voor jou belangrijk. Je bent bij voorkeur 36 uur beschikbaar, minimaal 27 uur is vereist en bent bij voorkeur in bezit van een LOGO of BAPD verklaring.

Wat bieden we je

Een uitdagende functie met zelfstandigheid en verantwoordelijkheid in een jong, ambitieus, gezond en dynamisch bedrijf binnen een prettige werkomgeving. Je wordt onderdeel van een hecht team en samen maak je voor onze cliënten echt het verschil. We bieden een innovatief en effectief behandelprogramma waarbij het beste resultaat leidend is. Dit betekent dat je komt te werken in een organisatie die continu op zoek is naar verbetering. Logisch ook, dat persoonlijke ontwikkeling één van onze speerpunten is. We bieden je naast een uitgebreid opleidingsprogramma ook op maat training en begeleiding in de praktijk door ervaren collega’s. We stimuleren en waarderen het aandragen van ideeën die bijdragen aan verbetering op diverse vlakken.

Arbeidsvoorwaarden

Salariëring vindt plaats op basis van je kennis en ervaring. De aanstelling is voor één jaar en bij gebleken geschiktheid daarna voor onbepaalde tijd.

Het Rughuis

Het Rughuis is een specialistische GGZ-instelling en biedt mensen die lijden aan chronische rug-, bekken- en/of nekpijn een innovatief en effectief op gedragswetenschap gebaseerd behandelprogramma aan. Een op het individu afgestemd interdisciplinair behandelplan, gericht op zowel lichaam als geest, wordt vastgesteld. In 6 maanden tijd wordt toegewerkt naar het realiseren van de behandeldoelen. Na deze 6 maanden zorgt een duurzaamheidscontroleprogramma er voor dat behaalde resultaten blijven gehandhaafd.

De interdisciplinaire teams bestaan uit een psycholoog cognitieve gedragstherapie, een psycholoog psychosomatiek, een psycholoog leefstijl en vitaliteit, een fysiotherapeut en een regiebehandelaar.

Het Rughuis kent inmiddels 5 vestigingen welke te vinden zijn in Capelle aan de IJssel, Eindhoven, Nijmegen, Roermond en Sittard.

Solliciteren

Direct solliciteren kan via onderstaande sollicitatiebutton. We ontvangen graag een cv en motivatiebrief waarin tevens wordt aangegeven of je in bezit bent van een LOGO of BAPD verklaring.

Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan naar 088 – 000 1660 en vraag naar Mandy van Mulken (Corporate Recruiter) of kijk op onze website (www.hetrughuis.nl).