Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Psycholoog

Werkgever:Het Rughuis
Plaats:Nijmegen

Functieomschrijving

Werken als psycholoog bij Het Rughuis

Het Rughuis is een ambulante specialistische GGZ-instelling, welke een innovatief op de gedragswetenschap gebaseerd behandelprogramma biedt voor personen die langdurige rug, bekken- en/of nekpijn ervaren.

Bij Het Rughuis zien we de mens graag als één geheel en vinden het dan ook logisch dat iemand in tijden van ziekte of onbalans ook als één geheel wordt gezien. Binnen ons zorgtraject is er daarom aandacht voor geest, lichaam en alle facetten van het leven, afgestemd op de behoeften en mogelijkheden van de cliënt. Er is focus op herstel; het verbeteren van de ervaren kwaliteit van leven.

Het zorgtraject start met een intake, gevolgd door een intensief behandelprogramma van vijf maanden. Na afsluiting van deze intensieve fase start het Duurzaamheid Controle Programma waarbij de cliënt op laagfrequente basis contact heeft met het behandelteam.

Het behandelteam werkt multidisciplinair onder supervisie van één of meerdere regiebehandelaren (klinisch psycholoog, psychotherapeut en/of gz-psycholoog).

We hebben inmiddels 6 locaties, gevestigd in Sittard, Roermond, Eindhoven, Nijmegen, Capelle a/d IJssel en Hoofddorp.

Werken als psycholoog bij Het Rughuis?

Als psycholoog bij Het Rughuis heb je de mogelijkheid om te kiezen uit drie expertisegebieden die het beste aansluiten bij je achtergrond en interesses: ‘Psycholoog leefstijl en vitaliteit’, ‘Psycholoog cognitieve gedragstherapie’ of ‘Psycholoog psychosomatiek’. Alle functies vereisen een achtergrond als basispsycholoog. Je zult samenwerken met collega-psychologen en enkele fysiotherapeuten in de behandelteams.

Wanneer je bij ons start wordt je op weg geholpen met een pre- & onboarding app. In je eerste maand volg je een opbouwschema samen met je buddy. Daarna bieden we maatwerk op basis van je behoeften. Regelmatige intervisie met het team is ook een vast onderdeel.

Een typische werkweek:

Om je alvast een indruk te geven hoe jouw werkweek o.b.v. 36 uur eruit kan zien bij PHI.

  • Maandag: Je begint om 08.00 uur en je agenda is met name gevuld met behandelsessies met cliënten. In de ochtend en de middag heb je beiden een uur tijd voor digitale zorgmomenten en afstemming met collega’s.
  • Dinsdag: Deze dag kan gereserveerd zijn voor multidisciplinair overleg (MDO), (kan ook op donderdag plaatsvinden). Vandaag heb je ook sessies, en een MDO van twee uur en intervisie van een uur.
  • Woensdag: Dit is je vrije dag. Je hebt de keuze voor vier dagen per week, maar je mag je uren ook over vijf dagen verdelen.
  • Donderdag: Vandaag heb je enkele sessies en een intake van twee uur met een potentiële cliënt. Ook de twee digitale zorgmomenten blokken staan in je agenda.
  • Vrijdag: Je dag staat gepland met een aantal sessies, digitale zorgmoment in de ochtend en middag en een tweede intake van twee uur.
Vereisten
Jouw profiel
  • Je hebt een afgeronde WO-opleiding psychologie en voldoet aan de normen van het ZPM;
  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar;
  • Je voelt je op je gemak in een dynamische omgeving. Onze cliënten staan centraal, maar we hechten ook waarde aan het volgen van onze eigen koers. Zo hebben wij bijvoorbeeld onze eigen personeelsregeling.

Je bent een gepassioneerde hulpverlener. Hard werken schrikt je niet af, omdat we samen mooie resultaten behalen – zie ZorgkaartNederland.

Dit zoek je verder in je baan

Inkomen: als net afgestudeerde psycholoog begin je met een bruto salaris van €3.541,- per maand o.b.v. 36 uur. Je kunt doorgroeien naar maximaal €5.335,- bruto per maand.

Studie en opleiding: zodra je voldoende ervaring hebt opgedaan, kun je de opleiding volgen tot GZ/KP psycholoog. Hier vindt jaarlijks een selectieronde voor plaats.

Wij hebben onze eigen Academy met een divers aanbod aan geaccrediteerde opleidingen, zoals basis CGT, ACT en Psychosomatiek;

Gezelligheid en veiligheid: bij ons ervaar je werkplezier dankzij onze gezellige teams, cliënten en Academy. Dit is geen loze bewering, maar gebaseerd op de resultaten van onze "Werkgeluk" enquête. De inhoud van het werk en de samenwerking met inspirerende collega's dragen bij aan een plezierige werkomgeving.

Overige arbeidsvoorwaarden: natuurlijk krijg je verlof want dat heb je nodig naast het harde werk voor je cliënten. We starten met een jaarcontract, maar als het bij beide bevalt wordt dit later omgezet naar een contract voor onbepaalde tijd. We zijn ook duurzaam: je OV-reiskosten(2de klas) worden volledig vergoed. Kies je ervoor om met de auto te reizen, ontvang je een vergoeding vanaf 10 km enkele reis. Vanaf het moment dat je bij ons begint, bouw je direct aan je pensioen bij PFZW.

Interesse of wil je graag meer informatie?

Je kunt solliciteren met je cv via de sollicitatiebutton. Als je liever wilt bellen, kun je contact opnemen met Adnan Delic (Corporate Recruiter) via 06-29148791. Wanneer je cv aansluit, nodigt Adnan je uit voor een oriënterend gesprek (via Teams/telefonisch). Als dit positief verloopt, ga je aan de slag met gamification, waaruit jouw profiel op het gebied van cognitie en gedrag naar voren komt. Past dit goed bij onze bedrijfscultuur? Dan heb je een gesprek met de manager of behandelaar op locatie en/of loop je een dagje mee op de vestiging.