Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Fysiotherapeut(e)

Werkgever:Het Rughuis
Plaats:Nijmegen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Voor onze locatie van het Rughuis in Nijmegen zijn wij op zoek naar een fysiotherapeut(e) voor 27 - 36 uur per week.


Als fysiotherapeut bij het Rughuis begeleid je cliënten aan de hand van het Rughuis treatment design. Hierbij is het jouw taak een inschatting te maken van de fysieke belastbaarheid van de cliënt en gericht te werken middels fysiek activeren aan het vergroten van de fysieke belastbaarheid. De grondslag van je handelen geef je vorm vanuit het door jou opgestelde fysieke activatieplan voor je cliënten.

Samen met de psycholoog Cognitieve Gedragstherapie (CGT), psycholoog Pyschosomatiek en de psycholoog Leefstijl en Vitaliteit (PLV) vorm je het behandelteam voor de cliënt. In het wekelijks Multidisciplinair Overleg (MDO) verwoord je de voortgang van je cliëntbehandelingen en de samenwerking daarbij van je behandelteamleden.

Functie-eisen

Je bent een BIG-geregistreerd fysiotherapeut met enkele jaren werkervaring en hebt affiniteit met het onderzoeken en behandelen van mensen met chronische pijnklachten. Je werkt graag in een interdisciplinair team en bent een teamspeler. Innovatie, kleinschaligheid en klantgerichtheid spreken je aan. Daarnaast beschik je over goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk, waardoor de omgang met cliënten, collegae en externe (para-)medische partners je makkelijk afgaat. Je bent bij voorkeur 36 uur per week beschikbaar maar 27 uur is ook zeker bespreekbaar.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende functie met volop ruimte om jezelf te ontwikkelen, binnen een gezond en dynamisch bedrijf. Salariëring is afhankelijk van ervaring. Je krijgt bij ons standaard eerst een jaarcontract en bouwt pensioen op bij PFZW.

Het Rughuis

Het Rughuis is een specialistische GGZ-instelling en biedt mensen die lijden aan chronische rug-, bekken- en/of nekpijn een innovatief en effectief op gedragswetenschap gebaseerd behandelprogramma aan. Een op het individu afgestemd interdisciplinair behandelplan, gericht op zowel lichaam als geest, wordt vastgesteld. In 6 maanden tijd wordt toegewerkt naar het realiseren van de behandeldoelen. Na deze 6 maanden zorgt een duurzaamheidscontroleprogramma er voor dat behaalde resultaten blijven gehandhaafd.

Het Rughuis kent 5 vestigingen welke te vinden zijn in Capelle aan den IJssel, Eindhoven, Nijmegen, Roermond en Sittard.

Solliciteren

Direct solliciteren kan via de sollicitatiebutton. We ontvangen graag een cv en motivatiebrief. Wil je meer informatie over de vacature? Bel dan naar 088 – 000 1660 en vraag naar Mandy van Mulken (Corporate Recruiter) of kijk op onze website (www.hetrughuis.nl).