Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Vakantiewerk / locatie-ondersteuner

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Limburg

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Een superleuke vakantiebaan bij jou in de buurt! Dat kan deze zomer bij Daelzicht! Je ontvangt een goed salaris! Waarmee je absoluut meer verdient dan in een winkel, supermarkt of de horeca! Daarnaast doe je mooie ervaringen op in de gehandicaptenzorg en staat deze werkervaring super op je CV!

Voor verschillende locaties in Limburg is Daelzicht op zoek naar:

Vakantiewerk/ locatie-ondersteuner Aantal uren in overleg - salaris €11,96 bruto per uur

Wat ga je doen?

Jij ondersteunt onze medewerkers tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Afhankelijk van jouw opleidingsachtergrond, je ervaring en de locatie kunnen de werkzaamheden variëren. Je kunt denken aan zorg gerelateerde taken zoals persoonlijke verzorging, samen koken of helpen met eten. Huishoudelijke taken als boodschappen doen of kamer opruimen. Maar ook aan persoonlijke aandacht voor de bewoners; samen een activiteit doen of gewoon een praatje te maken.

Wat je ook doet, je staat er nooit alleen voor! Er is altijd een collega die je begeleidt. Bovendien krijg je bij Daelzicht diverse trainingen aangeboden. Kennis die ook in de toekomst zeker nog van pas zal komen!

Dit ben jij

  • Volg jij op dit moment een zorgopleiding? Top! Maar ook als je nog geen achtergrond in de zorg hebt, kijken wij graag welke mogelijkheden er zijn.
  • Je bent in de zomerperiode minimaal 3 weken inzetbaar.
  • Je bent flexibel in te plannen.
  • Jij ziet het als een uitdaging om onze cliënten te ondersteunen in de begeleiding en dagelijkse verzorging.

Je krijgt van ons

  • Een goed salaris van €11,96 bruto per uur.
  • Reiskosten volgens CAO gehandicaptenzorg.
  • Werk jij in wisselende diensten, dan komt hier nog onregelmatigheidstoeslag bovenop.
  • Bepaal zelf hoeveel uur je wilt werken! Zo is er ook nog tijd over om van het mooie weer te genieten.

Daelzicht; daar word je gezien

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking. Meer weten? Neem een kijkje op werken bij Daelzicht én Leren & stages | Werken bij Daelzicht

Belangstelling en solliciteren

Enthousiast geworden? Solliciteer snel via onderstaande button! Wil je liever bellen of een WhatsApp sturen? Dat kan naar Alien Ploum, Recruiter Daelzicht via +31 6 55929025

Kom je bij ons in dienst, dan vragen we een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).