Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Begeleider A (gehandicaptenzorg)

Werkgever:Daelzicht
Plaats:Limburg

Kom jij Daelzicht versterken op een van onze locaties?

Wil jij aan de slag als begeleider in de gehandicaptenzorg? Dan past deze vacature mogelijk bij jou! Ga jij graag aan de slag binnen een organisatie waar een deskundige groep collega's jou warm gaat ontvangen? Waar cliënten zijn met verschillende zorgvragen en achtergronden, wat het werk heel afwisselend maakt! En wil jij ook het leven van onze cliënten zo fijn mogelijk maken? Dan is dit jouw baan!

Voor verschillende locaties zijn wij structureel op zoek naar collega's voor de vacature:

Begeleider A (gehandicaptenzorg) 8-32 uur, op een locatie in regio Westelijke Mijnstreek, Midden-Limburg of Noord-Limburg

Zo ziet jouw baan eruit

Als begeleider A bestaan je werkzaamheden uit het, zowel individueel als in teamverband, bieden van begeleiding en ondersteuning aan de cliënten. Het ondersteuningsplan van de cliënt is leidend voor de zorg en dienstverlening die geboden wordt. Als begeleider A ben je iemand die zelfstandig initiatieven durft te nemen om kwalitatief de juiste zorg te bieden. Je neemt de informatie in het Elektronisch Cliënten Dossier (ECD) van de cliënt als uitgangspunt en zorgt dat er ook volgens de juiste methodieken wordt gehandeld. Je ondersteunt de Coördinerend begeleider bij de uitvoering van de ondersteuningsplannen van de cliënt. Je zet de cliënt in zijn kracht door hem/haar zoveel mogelijk zelfstandigheid te bieden.

Ook bedenk je creatieve en leuke initiatieven die de cliënten stimuleren in hun ontwikkeling rekening houdend met hun dagelijkse uitdagingen. Je werkt vanuit de support visie, waarbij je de cliënt zoveel mogelijk faciliteert, daarnaast komen kunnen er verpleegtechnische handelingen voorkomen. Er wordt gewerkt in een rooster met wisselende diensten.

Locatieprofiel

Wij gaan samen met jou op zoek naar de geschikte werkplek. Je komt in aanraking met diverse doelgroepen want Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Dit bieden wij

 • Een salaris conform inschaling FWG 40 tussen € 2.672,- en € 3.606,- bruto per maand op basis van 36 uur, passend bij de functie begeleider A;
 • Afhankelijk van je ervaring een jaarcontract of direct een vast dienstverband;
 • Uren worden met jou in overleg afgestemd tussen 8-32 uur;
 • Flexibele diensten en invloed op je rooster;
 • Opleidingen en coaching om optimaal met de doelgroep te kunnen werken;
 • Een leuk team en laagdrempelige organisatie!

Herken jij jezelf hierin?

 • Om jouw cliënten structuur en duidelijkheid te kunnen bieden, is het belangrijk dat je rust en vertrouwen uitstraalt;
 • Je bent geduldig, maar staat tegelijkertijd stevig in je schoenen als een cliënt jouw grenzen of die van anderen opzoekt;
 • Met jouw organisatievermogen, creativiteit en pro activiteit organiseer je precies die activiteiten die ervoor zorgen dat cliënten het gezellig hebben thuis;
 • Een mbo-diploma, minimaal niveau 4, in de richting van zorg en welzijn zoals MMZ, MBO-V, SPW, MDGO, SocialWork of Pedagogiek;
 • Flexibiliteit: je bent beschikbaar voor dagdiensten, avonddiensten en weekenddiensten, en voor wijklocaties ook slaapdiensten. Er is een mogelijkheid voor een vaste vrije dag en voor het aangeven van planningsvoorkeuren.
Dit is Daelzicht

Daelzicht is een brede en grote zorgorganisatie. Op onze ruim tachtig locaties in Limburg bieden we met plezier en deskundigheid een veilige woonomgeving, zorg en behandeling, dagbesteding en thuisondersteuning voor zo’n tweeduizend kinderen, jongeren en volwassenen met een verstandelijke beperking.

Wil je graag meer lezen over hoe het is om bij Daelzicht te werken? Neem dan eens een kijkje op onze website https://www.daelzicht.nl/werkenbij en laat je overtuigen door de boeiende verhalen van onze collega’s!

Belangstelling en solliciteren?

Enthousiast geworden over deze vacature? Je kunt reageren door je gegevens hieronder in te vullen bij ‘Solliciteren'. Meer weten over de procedure? Bel Recruiter Alien Ploum via 06-22929025.

Bij een indiensttreding wordt een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd.

Deze vacature wordt intern en extern uitgezet. Interne kandidaten hebben voorrang bij gelijke geschiktheid.