Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Verkoopmedewerker 24 uur

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Nijmegen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Wat ga je doen?

Als verkoop medewerker op ons filiaal te Nijmegen is geen dag hetzelfde, je krijgt te maken met verschillende type klanten die naar Boels komen voor de huur van gereedschap of machines óf voor advies van de expert; jij! Geen dag is hetzelfde als verkoop medewerker bij Boels, continue ben jij in de weer met als doel; het helpen én ontzorgen van de klant. Hectiek én afwisseling; dit is waar jij naar op zoek bent én wat onze Boels cultuur kenmerkt. We doen het samen, als team maar ook met de filialen onderling met wie jij ook vaak contact hebt.

Naast het klantcontact is het ook belangrijk dat de gemaakte afspraken en huurcontracten goed worden vastgelegd in het systeem, zo weet jouw collega ook wat er gebeurt en kunnen jullie samen snel schakelen.

Kortom; een afwisselende functie als verkoop medewerker binnen een groeiend team én organisatie wat voor jou ook nog eens perspectief biedt voor de toekomst. Dus ben jij administratief sterk, communicatief en pas jij goed binnen de technische branche? Dan komen wij graag met jou in contact!
De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s in 18 landen is Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Samen vormen we één grote, oranje familie. Op alle 750 filialen werken collega’s op een hechte manier samen. We denken in oplossingen, nemen initiatief en gaan altijd voor de beste kwaliteit.

En jij? Jij versterkt het toegewijde team in Nijmegen. Hier werken in totaal 14 collega’s. Stuk voor stuk harde werkers die je het best kan beschrijven als aanpakkers. Hard werken is hier ook hard lachen. Zelfs buiten werktijd wordt nogal eens met elkaar afgesproken. Een hechte familie die voor elkaar klaarstaat.

“Alleen ben je sneller, samen bouwen we harder”

Jouw profiel

Adviseren over allerlei (nieuwe) machines doe je graag, goed en veel. De technische branche heeft jouw interesse. Je bent klantgericht, communicatief vaardig én leergierig. Ook heb je als verkoop medewerker:

  • mbo-werk- en -denkniveau.
  • een goede beheersing van de Nederlandse taal.
  • ervaring als verhuurmedewerker, winkelmedewerker, verkoper. Geen must, wel mooi meegenomen.

Wat wij bieden

Als parttime verkoop medewerker in Nijmegen bieden wij jou:

  • een bruto maandsalaris tussen € 2.034 en € 2.905 (op basis van een 40-urige werkweek).
  • forse personeelskorting wanneer je een product van ons huurt. Daarnaast krijg je ook korting op elektronica, weekendjes weg en collectieve verzekeringen.
  • 28 vakantiedagen per jaar. Én de mogelijkheid om maximaal 5 vakantiedagen bij te kopen.
  • reiskostenvergoeding van € 0.19 per kilometer naar de vestiging Nijmegen
  • een bonusregeling wanneer je samen met je team de opgestelde (winst)doelstellingen realiseert.
  • trainingen om jezelf te blijven ontwikkelen.
  • een fietsplan en bedrijfsfitness.

Sollicitatieproces

Is deze vacature van verkoop medewerker in Nijmegen een schot in de roos? Download nu jouw cv. Toch nog een vraag? Mijn naam is Mascha Brouwers en ik geef graag antwoord via telefoon of WhatsApp op +31 6 41105212. Hoor ik snel wat van je?