Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Elektromonteur

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Nijmegen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Boels pitstop

Wij zijn op zoek naar een monteur voor ons specialistisch onderdeel Boels Power & HVAC in regio Nijmegen. Jouw nieuwe collega’s zijn de specialist binnen alles wat te maken heeft met energie- en klimaatbeheersing. Wanneer je als monteur aan de slag gaat binnen dit vakgebied wordt je begeleidt tot specialist in verhuur, installeren en beheren van de totaaloplossingen. Wij bouwen installaties van nul op tot werkende projecten. De collega’s van Power & HVAC houden zich constant bezig met het vertalen van praktische vraagstukken naar operationele oplossingen.

Jij bent de onmisbare schakel die ervoor zorgt dat onze klanten tevreden zijn en hun machines goed blijven werken. Als onze nieuwe elektromonteur voor de regio Nijmegen, Boels wil jou als elektromonteur graag verder opleiden en kwalificeren voor het repareren van generatoren en klimaatbeheersingsmachines voor onze afdeling; Power & HVAC. Je brengt je elektrotechnische kennis mee en samen maken we van jou een echte specialist!

Als onze nieuwe elektromonteur in Nijmegen zal jij je bezig houden met het repareren, installeren, in bedrijf stellen, onderhouden en monitoren van generatoren, koelmachines, verwarming, kachels en airco’s op locatie bij de klanten. Dit is natuurlijk ideaal voor jou, want jij houdt ervan om in je busje te springen, in de buitendienst te zijn en elke dag andere klanten te ontmoeten.

Dit is een job waarbij je zelfstandig zal werken en je initiatief en kennis zal gebruiken om oplossingen te vinden.

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het oranje team en jij

‘Klantgericht en technisch onderlegd’; jij hebt én bent het en dus pas je binnen ons oranje team in Nijmegen. Om daarnaast als elektromonteur de beste te worden, heb je:

  • Een relevante technische opleiding op MBO niveau;
  • Technische bagage: relevante ervaring als elektromonteur
  • Kwaliteit hoog in het vaandel staan, je bent oplossingsgericht en flexibel;
  • Een hands- on mentaliteit, zelfstandig en leergierig
  • Een rijbewijs B, omdat jij jouw werk op verschillende locaties in de regio Nijmegen uitvoert is dit een eis voor deze rol

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als elektromonteur in Nijmegen, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Wij zijn blij met jouw kwaliteiten en daarom kun jij dit verwachten van Boels:

  • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de € 2.207,- en € 3.153,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling;
  • 28 verlofdagen en de mogelijkheid om max 5 dagen bij te kopen;
  • Een servicebusje;
  • Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven;
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!

Boelseye!

Is deze vacature van elektromonteur in Nijmegen een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een vraag? Mijn naam is Francine en ik geef graag antwoord via WhatsApp op +31 6 39111121. Hoor ik snel wat van je?