Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Baliemedewerker

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Nijmegen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Boels pitstop

Dit kun je als parttime Baliemedewerker verwachten op een werkdag: ’s ochtends start je samen met je collega’s het filiaal in Nijmegen op. De hele dag lopen er klanten binnen die graag jouw advies willen over de machines die zij nodig hebben. Dit kan variëren van een bladblazer tot een elektroheater, wij hebben namelijk een zeer groot verhuurassortiment. Je maakt de prijsafspraken en vervolgens zorg je voor een correcte afhandeling van alle administratie die bij het verhuren nodig is. Zo komt een klant in jouw vestiging binnenlopen. Zij heeft een schuurmachine gehuurd en komt deze terugbrengen. Jij gaat nu de apparaat controleren of deze nog werkt en gaat er vervolgens voor zorgen dat de klant haar borg terug krijgt. Als Baliemedewerker zorg je ervoor dat de klant niet al te lang hoeft te wachten en dat deze snel weer verder kan.

Jij denkt in het belang van de klant. Dit betekent dat je goed luistert naar de wensen van de klant en hier goed op kan inspelen. Verder ben je van A tot Z verantwoordelijk dat alles perfect wordt geregeld. Natuurlijk laat u nooit de kans voorbijgaan om de klant uit te leggen welke extra machines hun project ten goede kunnen komen. De dag biedt veel afwisseling, want je bent mailtjes en telefoontjes aan het beantwoorden, dan ben je offertes aan het opstellen, terwijl je op een ander moment iemand in het filiaal te woord staat. En samen met je collega’s in Nijmegen zorg je er voor dat het filiaal een goede uitstaling heeft.

Kortom: als parttime Baliemedewerker in Nijmegenheb je een veelzijdige en afwisselende baan waarin je je nooit zult vervelen!

Deze vestiging ligt aan de oostkant van Nijmegen, dicht bij de A73 en op slechts 10 minuten lopen van station Nijmegen Dukenburg.

De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie!

Het team waarin jij komt te werken in Nijmegenbinnen een team dat bestaat uit veel collega’s in verschillende disciplines. Er heerst binnen het team een open sfeer en iedereen is welkom. Ze werken in een informele setting, waarbij elkaar ondersteunen voorop staat. Klinkt gezellig, toch?

Het oranje team en jij

‘Je bent een kei in het verkopen’ Jij overtreft de behoeften van de klant’: jij kan het en dus pas je binnen ons oranje team. Boels zoekt zowel parttimers als fulltimers. Om daarnaast ook als parttime Baliemedewerker de beste te worden, heb je:

Een MBO werk- en/of denkniveau

  • 1 -3 jaar relevante face-to-face klantenservice werkervaring met de nadruk op de verkoop.
  • Ervaring met Word en Excel
  • Een servicegerichte instelling en ben je altijd behulpzaam naar je klanten
  • Een beschikbaarheid van minimaal 24 uren per week, inclusief de mogelijkheid om een deel van de zaterdagdiensten te draaien (volgens rooster). We kunnen 24 t/m 40 uren bieden. Kies wat jij het best past!

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als parttime Baliemedewerker in Nijmegen, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven ontvang je bij Boels:

  • Een bruto salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €2034,- en €2905,- op basis van een fulltime bruto maandsalaris (40 uur) + een aantrekkelijke bonusregeling
  • 28 verlofdagen en de mogelijkheid om max 5 dagen bij te kopen (40uur)
  • Reiskostenvergoeding naar de vestiging in Nijmegen Dukenburg
  • Boels Rental investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up-to-date blijven
  • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness
  • Speciale Boels-kortingen op o.a. elektronica en weekendjes weg, collectieve verzekeringen en huren met forse personeelskorting!
Boelseye!

Is deze vacature van parttime Baliemedewerker in Nijmegen een schot in de roos? Solliciteer direct via de button. Toch nog een specifieke vraag? Mijn naam is Sander en ik geef graag antwoord via WhatsApp/SMS op +31 6 41079459. Hoor ik wat snel wat van je?