Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Vacature: Assistent Filiaalmanager

Werkgever:Boels Rental
Plaats:Nijmegen

Boels Pitstop

Als assistent filiaalmanager werk jij vanuit ons filiaal te Nijmegen waarin jij tevens de verantwoordelijkheid draagt voor de vestiging. Jij gaat samenwerken met Jos, de filiaalmanager. Samen gaan jullie je bezig houden met het aansturen van de dagelijkse operatie waarin jij ook te maken krijgt met dagelijks klantcontact achter de balie en ook de acquisitie van potentiële klanten in de directe omgeving. Naast het gebruikelijke assortiment van machines is dit filiaal ook gespecialiseerd in hef en hijs. Ons grote assortiment houdt onze klanten tevreden

Samen met Jos draag jij de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor de commerciële én financiële doelstellingen. Jij bent zijn rechterhand. Uiteindelijk zal jij ook een belangrijk steentje bij gaan dragen aan de persoonlijke ontwikkeling, aansturing en coaching van het team. Dit betekent dat jij verbeteringen aanbrengt t.a.v. het team en de processen maar je ook bezig houdt met het verbeteren van de kwaliteit. Gezien de beoogde groei ben jij ook actief bezig met acquisitie en breng jij potentiële klanten in kaart.

Uiteraard ben jij flexibel als assistent filiaalmanager in Nijmegen. In deze rol zoeken we iemand die van dit team een echte eenheid kan maken. Je bent van nature een verbinder, ondernemer en coördinator pure sang!


De Boels-familie

Met ruim 7.000 collega’s, 750 filialen in 18 landen is het familiebedrijf Boels één van Europa’s leiders in machine- en gereedschapsverhuur. Onze waarden beschrijven de manier waarop we werken. Ten eerste zijn we proactief. Samen krijgen wij zaken voor elkaar en zetten we die extra stap. Met onze toewijding leveren wij het beste resultaat. Daarnaast denken en werken we als één bedrijf. We delen onze ideeën en werkwijze. Zijn er problemen? Samen lossen wij ze op! Want samen vormen we één grote, oranje familie.

Jouw toekomstige team in Nijmegen, bestaat uit seven gemotiveerde fulltime medewerkers en twee zaterdag hulpkrachten. Ze staan voor je klaar. Zij weten hoe het werkt en hebben jouw hulp nodig om alles te regelen binnen deze vestiging. Aan jou de taak om verder te bouwen. Dit klinkt toch als een gave uitdaging?

Het oranje team en jij

‘Commercieel en een verbinder’ ‘Ambitie om te groeien en ontwikkelen in de toekomst’; jij kunt het en dus pas je binnen ons oranje team in Nijmegen! Om daarnaast als assistent filiaalmanager de beste te worden, heb je:

 • HBO werk- en/of denkniveau;
 • Je sporen verdiend in een leidinggevende functie;
 • Planmatig en gestructureerd werken
 • Ontwikkelen en implementeren van processen alsmede het vinden van effectieve oplossingen
 • Luisterend vermogen, een kartrekkersmentaliteit en je signaleert mogelijke knelpunten;
 • Organisatietalent en je bent flexibel en stressbestendig. Daarnaast ben je een echte 'people manager', heb je sterke communicatieve vaardigheden en toon je initiatief;
 • Je beschikt over alle kwaliteiten om medewerkers beter te maken en je durft beslissingen te nemen.
 • Beschikbaar om eens in de 4 a 5 weken op zaterdag werken van 08:00 uur – 12:30 uur

Je krijgt een heleBoels

Als je bij ons komt werken als baliemedewerker in Nijmegen - Oostkanaaldijk, dan doe je dat natuurlijk niet voor niets. Naast dat Boels investeert in jouw ontwikkeling zodat jouw kennis en vaardigheden up to date blijven, ontvang je ook bij Boels:

 • Een salaris dat bij jouw kwaliteiten en ervaring past, tussen de €2207,- en €3153,- bruto per maand op basis van een fulltime maandsalaris (40 uur);
 • Een prestatieafhankelijke bonus;
 • 28 verlofdagen per jaar (en de mogelijkheid om 5 extra dagen bij te kopen);
 • Woon-werk regeling richting Nijmegen
 • Bij ons blijf je fit met het fietsplan en bedrijfsfitness;
 • Extra’s zoals huren met een forse personeelskorting, collectieve verzekeringen en Boels Benefit at work personeelskortingen.

Boelseye!

Is deze vacature van assistent filiaalmanager (parttime of fulltime) in Nijmegen een schot in de roos voor jou? Upload dan nu jouw CV. Mocht je alsnog een vraag hebben? Mijn naam is Francine McKay en ik help je graag verder via WhatsApp op +31 6 39111121 Hopelijk hoor ik snel wat van je!