Werken in de regio Nijmegen

Vind hier de vacature die bij je past

zoeken

Vacatures zoeken

Deze vacature is niet meer vacant: Eplan Engineer Industrie

Werkgever:Alewijnse Industrie
Plaats:Nijmegen

Oorspronkelijke vacature omschrijving:

Eplan Engineer Industrie

Eplan Engineer Industrie

Ons team van Industrie breidt uit, waarvoor wij op zoek zijn naar een Eplan Engineer. Hierbij zoeken we niet alleen iemand die met Eplan kan werken, maar die in staat is om ons te helpen het gebruik naar een hoger niveau te tillen.

Kent Eplan voor jou geen geheimen? Kun je uit de voeten met Propanel? Weet jij je weg te vinden in een team dat in meerdere disciplines actief is? Wil je werken in een gezellig team waar we op jouw kennis willen bouwen? Dan is deze functie misschien op jouw lijf geschreven, dus lees vooral verder.

Ons Industrie team werkt vanuit onze vestiging te Nijmegen.

Business Unit: Alewijnse Industrie Standplaats: Nijmegen - Nederland Uren per week: 32 - 40 Opleidingsniveau: mbo/hbo Ervaringsniveau: Professional

Waar ga je werken?

Elektrotechniek en procesautomatisering zijn de specialismes van Alewijnse Industrie. Wij realiseren als technisch dienstverlener nieuwbouw en renovatie projecten en verzorgen het service en onderhoud voor onze industriële klanten in diverse branches. Alewijnse is actief in de marktsegmenten:

• Food, feed & beverages.
• Chemie.
• Renewable energy.
• Maakindustrie.
• Waterzuiveringen en drinkwaterproducties.

Wat ga jij in de functie van Eplan Engineer doen?

Als Eplan Engineer kom je te werken in een multidisciplinair team, waarbij je samen met je collega’s verantwoordelijk bent voor het ontwerp en de bouw van machinebesturingen. Jij ziet het als een toffe uitdaging om Eplan binnen Alewijnse Industrie verder uit te bouwen, waarbij je de bibliotheek met diverse componenten uitwerkt en onderhoudt. Tevens kun je met jouw ervaring het gebruik van Propanel en Smart Wiring naar een hoger plan kan trekken. Je stelt productdocumentatie op (zoals materiaallijsten en revisiebeheer) en je helpt waar nodig je collega’s Eplan te gebruiken.

Binnen Eplan werk jij in de basis aan het uitwerken van zowel eenvoudige als complexe technische ontwerpen en elektrotechnische tekeningen. Dit doe je voor onze klanten, zodat wij de panelen kunnen leveren die voldoen aan hun wensen. Hierbij werk je samen met de werkvoorbereiders, de werkplaats en onze afdeling Sales.

Wat vragen wij van jou als Eplan Engineer?

Als persoon ben jij leergierig, accuraat en gestructureerd. Dat is ook nodig, wil je de genoemde werkzaamheden secuur willen uitvoeren. Je bent stressbestendig, zodat je goed kunt omgaan met wat er van je gevraagd wordt, waarbij je flexibel bent en goed prioriteiten kunt stellen.

Om als Eplan Engineer goed mee te kunnen in ons team, vragen wij van jou het volgende:
• Een mbo4- of hbo-opleiding in de richting van elektrotechniek/besturingstechniek;
• Minstens drie jaar relevante werkervaring;
• Aantoonbare ervaring met het ontwerpen en uitwerken van besturingen;
• Kennis en ervaring met het Ecad-pakket EPLAN P8;
• Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en schrift.

Wat kun jij van ons verwachten?

Een stimulerende dynamische én plezierige werkomgeving. Wij verwachten dat je meebeweegt met de technische ontwikkelingen in je vakgebied en bieden daarom ook de mogelijkheid om je verder te ontwikkelen met zowel interne als externe opleidingsmogelijkheden. Door de groei van onze organisatie zijn er zowel horizontale als verticale carrière mogelijkheden.

Bij Alewijnse vinden we het belangrijk dat je balans werk en privé goed ligt. Je krijgt daarom 25 vakantiedagen en deze worden aangevuld met maar liefst 13 ADV dagen. Daarnaast hebben wij een gezellige personeelsvereniging waar er regelmatig activiteiten worden georganiseerd. Lijkt het je leuk om ons team te komen versterken?